Muuratut tiilitakat ja leivinuunit halkoja vaille valmiina

Paikalleen muurattu takka suunnitellaan omaan kotiisi sopivaksi. Hyvin toteutettuna kokonaisuus toimii hyvänä lämmönlähteenä, sekä kauniina sisustuselementtinä. Teemme ammattitaidolla niin trendikkäät, kuin perinteisetkin mallit.

Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, jonka jälkeen hoidamme tarviketilaukset ja teemme työn luotettavasti ja sovitun mukaisesti. Työn valmistuttua siivoamme vielä paikat, viemme roskat pois ja annamme käyttöopastuksen.

Ota yhteyttä soittamalla tai jättämällä viestin, niin voimme aloittaa suunnittelun.

Kauttamme myös kaikki Tiilerin takat ja leivinuunit.

Kiertoilmatakat

Kiertoilmatakat tuovat lämpöä nopeasti ja tehokkaasti. Lämpö leviää laajalle alueelle. Keveytensä ansiosta kiertoilmatakan voi asentaa heikommallekin alustalle. Nykyisissä takkamalleissa on mahdollisuus säädellä lämmityksen tehoa tarpeen mukaan. Kiertoilmatakka kierrättää huoneilmaa ottaen alhaalta viileää ilmaa ja puhaltaa lämmintä ilmaa takan yläosasta huoneeseen.

Toimitamme ja asennamme erilaiset kiertoilmatakat valmiiksi asti.

Kamiinat

Kamiina sopii pieneenkin tilaan ja tuo nopeasti lämpöä. Kamiina on myös erinomainen sisustuselementti. Tarjolla on lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja ja autamme teitä löytämään juuri Teille sopivan mallin. Toimitamme ja asennamme kamiinat ja kamiinoihin sopivat teräspiiput.